2022 YILI KALİTE DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
23 Haziran 2022

kalite denetim (4).jpeg
kalite denetim (3).jpeg

Hastanemiz Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen ekip tarafından değerlendirildi.

Hasta ve Çalışan güvenliği ile Hasta ve Çalışan memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen "Sağlıkta Kalitenin Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesine Dair Yönetmelik" kapsamında hastanemizde 22.06.2022 tarihinde sağlıkta kalite değerlendirilmesi yapılmıştır. Karşılıklı öğrenme, bilgi alış verişinde bulunduğumuz verimli bir değerlendirme süreci geçirdik. Samimi, güler yüzlü , profesyonel olarak süreci yöneten değerlendirme ekibimiz ile sağlık hizmetlerini kalite standartları çerçevesinde özenle sunan tüm yönetici ve çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.